Pizza din franzela, blat de paine

Ingrediente

- cateva felii de franzela (in functie de cat de mare este tava)
- o cana de lapte
- putin unt
- sos de tomate (raman la parerea ca Sosul de tomate de la Bunica)
- mult busuioc si oregano
- ceapa, sunca, ardei, masline (si ce mai doriti pe pizza voastra)
- 2 oua
- cascaval ras
Mod de preparare
Se pune in tava o folie de aluminiu care se unge foarte bine cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela fff bine cu lapte si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber.  Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano. Separat, se prajesc ingredientele pt pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute. Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit. Daca cumva se lipesc feliile de franzele da folia de aluminiu, nu va panicati, lasati un pic sa se raceasca, se ideparteaza folia f usor dupa aceea.
Poza produs final