Lasagna cu carne tocata

Ingrediente

foi de lasagna
piept de pui o bucata mare(sau orice alt fel de carne de vita/porc/curcan)
suc de rosii 400 ml
4 oua
200 ml smanatana dulce(eu am pus un iaurt de baut)
1 ceapa
1 leg patrunjel
200 gr cascaval
sare
piper
Mod de preparare

Se pune o oala cu apa la fiert si atunci cand apa clocoteste se pun foile pentru 1 min in apa fierbinte inainte de a le pune in tava ungem tava cu un amestec din:

1 lingura de ulei, o lingura de unt o lingura de faina

pieptul de pui se da prin masina si se caleste impreuna cu ceapa data pe razatoare
Se adauga sucul de rosii, sare, piper, si patrunjelul tocat marunt + 1 ou

In alt castron punem smantana + 3 oua +cascavalul ras

Peste foile din tava se pun eun rand de sos alb, apoi din nou foi(oparite) compozitie de carne si tot asa pana se termina toate ingredientele, penultimul rand trebuie sa fie foi si ultimul sos alb

Se pune la cuptor pentru 45 de min
Poza produs final