Paste cannelloni cu carne tocata

Ingrediente

cannelloni eu am folosit 13 buc
450 gr carne tocata
500 ml suc de rosii mai gros (passata)
2 catei de usturoi
1 ceapa
1 morcov
ulei de masline
100 gr telemea de vaci
2 linguri pesmet
patrunjel verde
sare si piper
Mod de preparare
In uleiul incins se pun cei 2 catei de usturoi apoi adaugam ceapa si morcovul taiate marunt ,
se adauga carnea tocata pe care o amestecam bine sa nu se faca cocoloase
se caleste aprox 5 min impreuna cu ceapa si morcovul si apoi se adauga sucul de rosii si o cescuta de apa
se lasa la foc mic pana scade tot lichidul din carne se ia de pe foc si se lasa la racit , cat se raceste sosul de
carne taiem telemeaua cubulete mici , taiem patrunjelul marunt
cand sosul s-a racit adaugam telemeaua, patrunjelul , pesmetul si condimentele si amestecam
cu compozitia respectiva se umplu cannelloni pe care in prealabil eu i-am fiert cca 5 min
se aseaza intr-un vas termorezistent apoi adaugam o cana de bulion subtiat cu apa sau suc de rosii
acoperim cu folie si dam la cuptor cca 30 min dupa care dam folia jos pentru a se rumeni.
Poza produs final